Nosaltres

Gin Lemon’s és un grup de música de Pedreguer conformat per amics de sempre, que units per la il·lusió per la música, però sobretot, per l’amistat i les ganes de compartir alguna cosa gran. En 2017 es van endinsar en l’aventura de fer el seu primer disc d’estudi. Encara que el grup es va formar uns quants anys abans.

El nostre primer disc s’anomena Irreflexions, expressió que vol induir a viure el moment, a irreflexionar, com una filosofia de vida. Pensament que es reflexa, també, en la seua música, plena de ritmes i melodies que ens porten a deixar de pensar i, tan sols, deixar-nos portar.

Les lletres parlen de les experiències personals pròpies del grup, així com, situacions que veiem al dia a dia, vistes sempre des de l’optimisme i les ganes de viure la vida. Els disc ha estat gravat als SoundKeys Studios del Verger, baix la producció de Joel Gilabert.

Gràcies a Irreflexions, vam estar nominats per els Premis Ovidi de la Escola Valenciana al millor grup revelació 2017. Ara en 2018 em tret un nou single, anomenat Colors, que és l’aperitiu del que serà el nostre segon disc, del que ja tindreu més informació pròximament…

Ens vegem en els escenaris!