Nosaltres

Gin Lemon’s ens vam formar a Pedreguer en l’any 2014, conformat per amics de tota la vida ens endinsarem a fer música, al principi versionant altres grups per passar-ho be, no fou fins 2016 quan ens vam aventurar en fer el primer disc d’estudi, començava així l’etapa d’Irreflexions.

Irreflexions

El nostre primer disc s’anomena Irreflexions, expressió que vol induir a viure el moment, a irreflexionar, com una filosofia de vida. Format per 10 cançons plenes de ritmes i melodies que ens porten a deixar de pensar i, tan sols, deixar-nos portar. Els disc va estar gravat als SoundKeys Studios del Verger, baix la producció de Joel Gilabert. Cançons com Amb el Cap a la Lluna o París van quedar també enregistrades en format videoclip. Gràcies a Irreflexions, vam estar nominats per els Premis Ovidi de la Escola Valenciana al millor grup revelació 2017. I ens va servir per girar durant dos anys passant per diferents sales, pobles, etc. Arribant a tocar a llocs com les Torres de Serrans de València, Eivissa o passant per programes com l’estudi d’ à punt mèdia, territori sonor, à punt directe…

En 2018 comencem una nova etapa en el grup, i llancem un nou single anomenat Colors, que formava part del que sería el nostre segon disc. Colors va estar gravat aquesta vegada al Millenial Studio de València i altra vegada baix la producció de Joel Gilabert. Començant així la preparació del nou disc.

Plèiade

El segon disc s’anomena Plèiade, ha eixit recentment a la llum al gener del 2020, conformat per 10 nous temes, tres d’ells d’avançament, l’Ofensa, Colors i Foc d’Aurora, els tres també amb videoclip. En Plèiade hem buscat noves sonoritats tant com en els ritmes, guitarres i sintetitzadors, trobant un estil mes definit i una millor harmonia entre el temes, enregistrat de nou en Millenial Studio baix la producció de Joel Gilabert.